Uluslararası Öğrenci Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır

Yerleştirme Sonuçları için Lütfen TIKLAYINIZ

NOT 1: Üniversitemizin Uluslararası Öğrenci başvuru süreci bittikten sonra İkinci Öğretim (İÖ) programlarımızın kontenjanları iptal edilmiştir. Tercihlerinde İkinci Öğretim Programı olan ve bu nedenden dolayı yerleşemeyen adaylarımızın mağdur olmamaları için söz konusu adayların aldıkları puanlar, tercihleri ve boş kontenjanlar doğrultusunda birinci öğretim programlarına yerleştirilmeleri yapılacaktır. Bu adaylarımızın yerleştirme sonuçları ise 09 Temmuz 2024 Salı günü açıklanacaktır. (Bu ibare herhangi bir bölüme yerleşen adayları kapsamamaktadır.)

NOT 2: 1. Yedek Yerleştirme Başvurularının Alınmasına ilişkin duyuru 09 Temmuz 2024 Salı günü web sitemizde ilan edilecektir.

NOT 3: Kabul Mektuplarında YÖK Kabul Mektubu ID'si olmayan öğrencilerin ID'leri gün içerisinde kabul mektuplarına yansıtılacaktır.

10 Temmuz 2024, Çarşamba / 3115 defa okundu.