Ek Yerleştirme Sonuçları

Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların yos.dpu.edu.tr adresinde ve kabul mektuplarında ilan edilen öğrenci numaraları ile öğrenim ücretlerini 17-24 Eylül 2020 tarihleri arasında yatırmaları gerekmektedir. Yurtiçinden öğrenim ücretlerinin Ziraat Bankası ATM veya internet bankacılığı üzerinden yatırılması zorunludur.  BU AŞAMADA ÖĞRENİM ÜCRETLERİNİN YATIRILMASI KAYIT İÇİN YETERLİDİR.

Bu tarihler arasında öğrenim ücretlerini yatırmayan adaylar KAYIT HAKKINI KAYBEDECEK ve kabul için tekrar başvuru yapmaları gerekecektir.

YURTİÇİNDEN ÖĞRENİM ÜCRETİ (HARÇ) YATIRMA AŞAMALARI

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığından veya Ziraat Bankası ATM’lerinden (Kartsız işlemlerden de ödeme yapılabilir) giriş yaptıktan sonra;

1. Ödemeler
  2. Eğitim, Sınav ve Üniversiteler
  3. Üniversite harç ve sınav ödemeleri
  4. Üniversite seçimi (Kütahya Dumlupınar Üniversitesi)
  5. Öğrenci numarası (12 rakamlı öğrenci numarası yazılacak)
  6. *Devam (öğrencinin adı kontrol edilecek)
  7. Onayla

*Ödemeniz gereken tutar öğrenci numaranızı girdikten sonra ekranda otomatik görünecektir.

**Türkiye dışından Öğrenim Ücreti yatıracak adayların latif.ozbay@dpu.edu.tr e-posta adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

***Öğrenim ücretlerini yatıran adaylar, iso.dpu.edu.tr adresinde ilan edilecek kayıt belgelerini 26 Ekim - 15 Kasım 2020 tarihleri arasında Dumlupınar Üniversitesi'ne teslim etmesi gerekmektedir.

Approved students are required to pay tuition fees with their student ID between September 17-24, 2020

Student ID numbers are announced at yos.dpu.edu.tr

Candidates who failed to pay the tuition fees have to renew their applications to be considered for admission.

*Candidates who paid the tuition fees should submit their required documents (will be announced at iso.dpu.edu.tr) to Dumlupınar University between October 26th and November 15th, 2020

**Candidates from out of Turkey have to send email at latif.ozbay@dpu.edu.tr for tuition fee payment procedures.

*** Candidates who paid their tuition fees are not required take further actions before October 15, 2020.

16 Eylül 2020, Çarşamba / 1088 defa okundu.